vrijdag 10 mei 2019

Zee van sporten 3A en 4A

Op vrijdag 10 mei trokken we met de tweede graad om 8.30u te voet naar het overzetbootje richting Duin en Zee voor een Zee van sporten. Aangekomen meldden we ons aan, plaatsten we ons materiaal in de voorziene ruimte en trokken we richting onze eerste opdracht, het ganzenbord. Voor het ganzenbord werkten we in A en B groepjes. Eén leerling ging telkens binnen om met de dobbelsteen te gooien. Die toonde aan naar welke opdracht ze met het groepje moesten gaan. Telkens een opdracht gedaan was, kreeg het groepje een controleprik in de kaart en konden ze opnieuw gaan gooien. Na elke opdracht werd er ook zand in de kokers A of B gedaan. Hoe meer spelletjes gespeeld werden, hoe meer zand er in de koker kwam.
Na al het heen en weer geloop van de duinen, naar het strand, naar het grasveld, naar de lokalen was het tijd voor ons lunchpakket. Ondertussen was de zon ook van de partij en konden we buiten op het grasveld onze maagjes vullen.
Na de middag trokken we dan in drie groepen richting de sportzone. Bij de sportzone namen we deel aan 5 verschillende activiteiten. Voor onze groepjes waren dat dans, frisbee, Highlandgames, skateboarden en het hindernissenparcours.
Om 15.30u zat onze sportdag er op en trokken we opnieuw richting onze school.
Hieronder de sfeerbeelden:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten